Безплатни профилактични прегледи в МБАЛ “Света София” по случай патронния празник на болницата

На 19 септември 2022 г., с предварително записване, преглед при специалист

В Болницата на България 17-и септември винаги е специален. И отново организираме Ден на отворените врати за безплатни прегледи. Инициативата е традиция при нас. Пазим я с грижата за здравето на пациентите и стремежа за все по–добра здравна услуга. Така МБАЛ “Света София” отбелязва патронния си празник – Деня на Светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов.


Желаещите, до изчерпване на свободните часове, ще могат да посетят безплатно медицинските ни специалисти, този път на 19-и септември/понеделник, в направленията –  акушерство и гинекология, ортопедия и травматология, онкология, гастроентерология, кардиология, урология, неврология, офталмология, физиотерапия и рехабилитация, хематология, дерматология, хирургия, съдова хирургия.


Денят на отворените врати в болничния комплекс ще се проведе след предварително записване на телефони +359 2 8184 600 и +359 2 8184 190 или на място - бул. „България“ №104. При вече установени здравословни проблеми, желателно е да бъде предоставена наличната медицинска документация за заболяването.


Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте най-актуалната информация, свързана с нас, услугите и екипа ни от лекари!