Цветелина и Цветомир Цолови: Препоръчваме услугата ви на близки, защото за нас е безкрайно удобна!

МБАЛ „Света София“ - „Болница на годината“

МБАЛ „Света София“ получи поредното признание за ви...

Обучаваме по ендоскопска гинекологична хирургия

Стартираме поредица от групови и индивидуални обуче...

МЦ "Света София" в Петрич

С грижа за здравето на жители и гости в южната общи...

 

Семейството на Цветелина и Цветомир Цолови са българи, живеещи в Щатите. Те за втора година избират ВИП пакетите за профилактични прегледи на МБАЛ „Света София“. Решихме да ги попитаме за впечатленията им

 

Как научихте за ВИП пакетите ни за профилактика?

Миналата година разбрахме за ВИП пакетите за профилактични прегледи, които предлага МБАЛ „Света София“, при наше прибиране в България. Обикновено веднъж годишно се прибираме и се стремим да посетим различни специалисти, защото в Америка да има достъп до здравеопазване за обикновения човек е много трудно и скъпо. Предпочитаме в България да минаваме на профилактика. През миналата година за първи път ползвахме пакети при вас, тази година ни е втората.

Какво ви допадна и ви накара да изберете този тип услуга?

Допадна ни на първо място това, че може да се променят прегледите от пакета според нашите нужди. Когато се закупува такъв пакет, човек минава през различни специалисти в рамките на деня. Харесва ни и опцията за личен асистент от болницата, който записва часове за всички прегледи, придружава ни и улеснява намирането на специалистите, а след това изготвя досие с извършените изследвания и преминалите прегледи. Наш асистент е Ирена Иванова, която само за няколко дни организира всичко за нас, добави необходимите към пакета прегледи, записа ни часове при специалисти, съдейства ни на място и подготви здравното ни досие.

Чудесно е, че за един ден можем да се срещнем със 7 специалисти, да направим ехографии и лабораторни изследвания, да си прегледаме цялото тяло и да сме спокойни. Препоръчваме услугата ви на близки, защото за нас е безкрайно удобна!

 

Можете да направите запитване за видовете пакети в МБАЛ "Света София" на номер 02/818 4105 и да прочете повече ТУК.

Координатор:
Ирена Иванова
Email: dkc@mbal-sofia.com

Phone: 02 818 41 05


Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте най-актуалната информация, свързана с нас, услугите и екипа ни от лекари!