Безплатни профилактични прегледи по случай патронния празник на болницата

На 17-и септември 2021 г., с предварително записване, преглед при специалист

В Болницата на България 17-и септември отново е Ден на отворените врати за безплатни прегледи. Инициативата е традиция при нас. Пазим я с грижата за здравето на пациентите и стремежа за все по–добра здравна услуга. Така МБАЛ “Света София” отбелязва патронния си празник – Деня на светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов.

Желаещите, до изчерпване на свободните часове,  ще могат да посетят безплатно медицинските ни специалисти в направленията –  акушерство и гинекология, ортопедия и травматология, гастроентерология, кардиология, урология, неврология, офталмология, УНГ, физиотерапия и рехабилитация, хематология, дерматология, хирургия и ендокринология. Специалист по образна диагностика ще извършва ехография на щитовидна жлеза, корем и гърди.

Денят на отворените врати в болничния комплекс ще се проведе след предварително записване на телефони +359 2 8184 600 и +359 2 8184 190 или на място – бул. „България“ №104. При вече установени здравословни проблеми, желателно е да бъде предоставена наличната медицинска документация за заболяването.