В света на грациите е красиво, вълнуващо и много трудно!

МБАЛ „Света София“ е приятел на българския спорт. През годините в нашата структура сме помагали и продължаваме – на редица действащи и бивши спортисти. Легенди в спорта, олимпийски, световни и европейски шампиони. Млади надежди и всички, които в определен етап от своята кариера са имали нужда от медицинска помощ, рехабилитация и възстановителен процес. Били сме част от каузи и инициативи в различни спортове. Без значение от цветовете, защото спортът е за всички!

Радостни сме, че успяхме да подкрепим първото голямо състезание по художествена гимнастика от година насам!

„Купа Нюанс“ се превърна в забележителен празник за малките грации, които показаха завидни умения на специален празник, какъвто е 24  май! Турнир с над 800 състезатели е изключително трудоемка задача, с която председателят на СК „Нюанс НСА“ доц. Мария Гатева и доц. Георги Драганов се справиха с лекота!

Едно от „златните момичета“ в лицето на Мария Гатева предава умения, хъс и традиции в един от най-успешните за България спортове.

От МБАЛ „Света София“ искаме да кажем следното на стотиците хиляди малки момичета, тръгнали по стъпките на големите ни шампионки:

Не забравяйте, че сте наследници на бляскава и славна школа в света на художествената гимнастика! Вдигайте залите на крака, печелете медал след медал! Прославяйте името на отборите, треньорите, знамето и вашите близки!

Забавлявайте се!