Имате нужда от личен лекар педиатър? Д-р Силвия Георгиева ви очаква!

Както знаете, през юни можете да смените личните си лекари и педиатри. За да го направите обаче, трябва да сте направили своя нов избор. Като родители знаем колко е важна педиатричната грижа за нашите мъничета – търсим опитен специалист, с лично отношение, да е внимателен, отговорен, търпелив, добър диагностик, приветлива личност, децата да го приемат. Точно затова ви представяме днес д-р Силвия Георгиева – личен педиатър в МБАЛ „Света София“. Защото тя е всичко това, което търсите и даже още повече!

Професионалният й опит е почти 37 години, но тя е от хората, които не спират да се развиват. Затова в момента учи още една специалност – обща медицина. През 1983 г. д-р Силвия Георгиева завършва медицина във ВМИ-Плевен, откъдето е и родом, а през 1989 г. специализира педиатрия също в МА-София. На следващата година заминава със семейството си за Либия, където работи до 2017 г. Споделя, че опитът, който е натрупала там, е огромен и благодарение на него се е развила до днешното си професионално ниво – на преглед през кабинета й всеки ден минавали около 90 деца. В България се върнали със съпруга й преди 2 години, когато в Либия се усложнила политическата обстановка. Съпругът й Евгени Андреев е художник и се установяват в София, заради служебните му ангажименти.

Градът приема д-р Силвия Георгиева като свое дете, както тя приема малките си пациенти. Тя не е лекар по наследство, но със сигурност е по призвание. „Педиатрията ти позволява да поемеш грижите за едно дете от първите му дни, да научиш родителите му как да го гледат, да извървиш всички детски болести до него, и накрая да го видиш, че е станало голям човек“, споделя защо е избрала професията си д-р Георгиева.

Сега на нейните медицински грижи в МБАЛ „Света София“ могат да разчитат не само деца на възраст от 0 до 18 години, но и техните родители, защото тя е и личен лекар педиатър, и ОПЛ. Така че, ако се обадите на тел.: 0876229907, ще се свържете с вашия истински семеен лекар и ще получите отговори на всичките ви въпроси, свързани с новия ви избор. В рамките на месец юни можете да поверите грижите за здравето на семейството си на д-р Силвия Георгиева, ако вече имате записан личен лекар педиатър. Но ако се местите в София от друг град, или ако бебето ви е новородено – можете да се обърнете към нея по всяко време!

Приемно време на д-р Силвия Георгиева

Понеделник, сряда и петък – от 15 до 19 часа

Вторник и четвъртък – от 8 до 12 часа

тел.: 0876229907