МБАЛ „Света София“ обявява конкурс за специализант по образна диагностика

Ако сте защитили магистърска степен по медицина, от 26 август до 26 септември 2019 г. имате шанса да спечелите своя висок старт в лекарската кариера.

МБАЛ „Света София“ обявява конкурс за специализант в отделението си по образна диагностика, а единственото, което трябва да направите, е да изпратите автобиографията си в посочения срок. И разбира се, трябва да ви привлича разгадаването на тайни, скрити от човешкото око, чрез супер модерна техника.

Какво ви очаква при нас?

В МБАЛ „Света София“ можете да разчитате на работа по най-високите медицински стандарти и с най-модерната техника, а невероятните ви колеги ще ви помагат на всяка крачка по пътя към вашето професионално развитие.

Ще изучите тайните на образната диагностика в приятна работна атмосфера, обградени от изключителни специалисти, които ще подхождат с търпение и разбиране към целия процес на специализацията ви.

Конкурсът ще се проведе в два етапа – подбор по документи и събеседване с избраните кандидати, а новият специализант в отделението по образна диагностика на МБАЛ „Света София“ ще направи първата крачка към блестящата си кариера през есента.

Не пропускайте тази рядка възможност да станете част от семейството на една модерна частна болница с изключителни условия на работа! Изпратете сега автобиографията си на имейл: svsofia@mbal-sofia.com!

МБАЛ „Света София“ ви очаква!