Разчувстваща раздяла след живот в достойна служба на пациентите

С много вълнение, смях и сълзи премина днешният следобед в МБАЛ „Света София“. Навръх големия християнски празник Успение Богородично, екипът на отделението по акушерство и гинекология на болничния комплекс официално се раздели с една от най-обичаните си колежки – акушерка Невенка Попова.

Да уважат официалното й изпращане в заслужена почивка дойдоха не само колегите й от екипа на отделението по акушерство и гинекология на МБАЛ „Света София“, с които е работила през годините, но и много представители на другите отделения и администрацията на болницата. Ритуално шампанско отвориха доц. Валентина Мазнейкова и д-р Боян Христовски, за да пожелаят на Невенка Попова животът й да продължава да бъде изпълнен с хубави емоции и незабравими мигове.

Акушерка Невенка събра не само купища цветя, пожелания и вълнуващи емоции, но и чудесни подаръци за спомен от днешния трогателен ден. Сред тях беше специален плакет от д-р Илияна Мазнейкова – грамота за жертвоготовността и всеотдайността й през годините. Целият екип на отделението по акушерство и гинекология беше предвидил голяма изненада за развълнуваната акушерка – ваучер за незабравима почивка в курорт по нейн избор.

Малко по-късно към гостите се присъедини и д-р Христо Мазнейков, на когото му се наложи да влезе в спешна операция малко преди празника, но не пропусна да го уважи.

Целият екип на МБАЛ „Света София“ пожелава дни, изпълнени със заслужено щастие и спокойствие на Невенка Попова! От днес всички очакват с вълнение коя ще бъде следващата всеотдайна дама, която ще заеме нейното достойно място в отделението по акушерство и гинекология на болничния комплекс!

Вратите на МБАЛ „Света София“ са отворени за всички, които имат желанието да поемат по достойния път, извървян от Невенка Попова!