Три зали под един покрив за безброй събития

Знаем, че за нашите пациенти МБАЛ „Света София“ е правилен избор на специалисти при нужда от диагностика и лечение, и всеки ден се стараем да оправдаем техните очаквания. Но това не е всичко, което може да ви предложи болничният комплекс! Под покрива на двата корпуса на модерната болница се крие и кокетен учебен център с две обучителни и една обширна конферентна зала, които редовно се използват не само за повишаване на знанията, но и за различни презентации.

Регулярно в учебния център се провеждат обучения, курсове и продължително обучение на специалисти от различни области на медицината – ултразвукова диагностика в акушерството и гинекологията, артроскопска хирургия и др.

Трите зали на МБАЛ „Света София“ са оборудвани с цялата дигитална техника, необходима за плавното протичане на всяко едно събитие. Днес мултимедия можете да видите почти навсякъде, но залите на МБАЛ „Света София“ разполагат и с цифрови камери. Благодарение на тях се осъществява аудио-визуална връзка с 11-те операционни зали на болницата.

 

В едната учебна зала са предвидени 10 работни места, оборудвани с бюра, столове, компютри, принтер и мултимедиен проектор. Тя е особено подходяща за събития и маркетингови активности, фокусирани върху неголяма група от тесни специалисти, тъй като в нея могат да бъдат настанени до 20-25 души.

 

Втората зала е по-предпочитана за събития с конферентен характер, както и за срещи с по-делови нюанс, но отново с по-стеснена аудитория. Изборът на елипсовидно настаняване е с цел включването в разговора на гостите в даден момент от мероприятието, тяхната по-близка ангажираност към даден проект, продукт, услуга. Елегантната, но непретенциозна атмосфера всъщност неусетно улеснява осъществяването на двупосочност на комуникационния процес. Организаторите на събития в нея могат да решат каква светлина да използват – естествена, или изкуствена. Тази конферентна зала е подходяща също така и за провеждането на по-продължителни мероприятия. Освен комфорта на мебелировката й, в залата е предвидено и универсално зарядно устройство за всички видове телефони. Това е решено с цел участниците в по-продължителни мероприятия да са спокойни, че няма да останат без комуникация и респективно без интернет, независимо дали ще използват залата с часове, или с дни. Тук е момента да допълним, че на територията на цялата МБАЛ „Света София“ можете да използвате и безплатен WI-FI.

 

Разбира се, при очаквана по-широка аудитория, конферентна зала „Свети Иван Рилски“ предлага същите технически удобства, като двете по-малки учебни зали, но може да посрещне вече 110-120 гости. Освен за конференции и презентации, зала „Свети Иван Рилски“ е подходяща и за кафе паузи, коктейли, или други странични дейности, свързани с популяризирането на продукти и услуги. Залата е мебелирана с удобни столове, които освен това позволяват и воденето на записки при необходимост. Често зала „Свети Иван Рилски“ е отваряла вратите си за различни конферентни събития и обучения.

Залите на МБАЛ „Света София“ са предпочитани при организирането на различни мероприятия и поради свръх достъпните условия на наем, както и заради възможността за спокойно паркиране на гостите в двата паркинга на болницата. Надземният паркинг може да посрещне 150 автомобила и разполага с автоматична бариера за контрол на достъпа. МБАЛ „Света София“ разполага и с подземен паркинг на 2 нива, отново с контрол на достъпа, но и със заключваща система. Той е на разположение и на работещите и живеещите в района хора, които искат да бъдат спокойни ежедневно за автомобилите си срещу месечен абонамент.

Ако ви трябва зала в София, която не само да ви предложи всички удобства, но и да срещнете професионално отношение и бърза реакция, пишете на mpavlova@mbal-sofia.com и ще получите отговори на всичките си въпроси!