Когато интелектът срещне красотата и работи с мисия

Както знаете, наскоро решихме в продължение на няколко материала да ви запознаем с администрацията на МБАЛ „Света София“ – хората, които пациентите не винаги виждат, но без които болничният комплекс не би могъл да функционира така успешно и непрекъснато да се развива. Днес имаме удоволствието да ви представим звеното за счетоводство и управление на човешките ресурси към административния отдел на МБАЛ „Света София“ – един екип от амбициозни, опитни и магнетични дами!

Нина Марчева

Професионалният опит на Нина Марчева като главен счетоводител в сферата на здравеопазването възлиза на внушителните 20 години. Магистър по финанси, по здравен мениджмънт и икономика на здравеопазването, тя изпълнява длъжността “Главен счетоводител” в МБАЛ „Света София“ с изключителна вещина и разбиране от две години. Като основен стимул за работата си в болничния комплекс посочва не само предизвикателната и динамична работа, но и невероятния колектив в административния отдел. Всеки миг от работното си ежедневие посвещава на допринасянето за утвърждаването на лечебното заведение като едно от най-елитните в страната.

Антоанета Георгиева

Антоанета Георгиева се развива в сферата на HR-а от 13 години, като 6 от тях работи в МБАЛ „Света София“. Към професионално развитие в здравеопазването се насочва преди десетина години, а като основни причини за това изтъква динамиката на работното ежедневие и удоволствието да подбира идеалните кандидати за съвършения екип на болничния комплекс. За основна мисия в работата си е приела грижата за позитивното отношение на персонала към задълженията им и отношението им към пациентите.

Гергана Пенкова-Кръстева

Гергана Пенкова-Кръстева има над 15-годишен опит като счетоводител. МБАЛ „Света София“ е единственото й работно място, свързано със здравеопазването, но вече 3 години поддържа интереса й към тази сфера. Част от професионалния си опит придобива в Канада, където живее със семейството си няколко години. Връща се в България, заради предложението за работа в МБАЛ „Света София“, което получава. Споделя, че нито за миг не е съжалявала за решението си.

Десислава Денчева

Десислава Денчева е счетоводител в МБАЛ „Света София“ от 5 години, а професионалният й опит надхвърля 24 години. Тя отговаря за обработката на всички първични и вторични счетоводни документи, както и за изготвянето на необходимите счетоводни справки за нуждите на управлението на болничния комплекс. На нейната прецизност разчита екипът на МБАЛ „Света София“ при всяка необходимост от проследяване и на най-дребния счетоводен детайл.

Милена Петрова

Милена Петрова работи в структурата на МБАЛ „Света София“ вече 5 години, като в основните й задължения влизат изготвянето на документацията за акредитация на болничния комплекс, отчитането на регистратурите и сладовите приходи. 25-годишният й опит като счетоводител е безценен за МБАЛ „Света София“, тъй като 18 от тях се развиват в сферата на здравеопазването и за нея то отдавна вече няма тайни.

Диана Вулджева

Диана Вулджева работи отскоро в отдела за човешки ресурси на МБАЛ „Света София“, но е ангажирана с изключително важни задачи. Тя отговаря за изготвянето на трудовите договори, комуникацията с различни държавни институции, изготвянето на счетоводни справки и месечните възнаграждения на екипа на МБАЛ „Света София“. Под влиянието на семейството си, се насочва към професионално развитие в областта на здравеопазването – след бакалавърската степен по бизнес администрация, успешно защитава магистърска по здравен мениджмънт. Вече плува в свои води до такава степен, че не си представя някога да се пренасочи към друга професионална сфера.