МБАЛ „Света София“ търси своя следващ млад гений в областта на неврологията!

От 1 до 31 август 2019 г. всички, защитили магистърска степен по медицина, имат шанса да спечелят своя висок старт в лекарската кариера.

МБАЛ „Света София“ обявява конкурс за специализант в отделението си по неврология, а единственото, което трябва да направите, е да изпратите своята автобиография в срок.

Какво ви очаква при нас?

В МБАЛ „Света София“ можете да разчитате на работа по най-високите медицински стандарти и с най-модерната техника, а екип от невероятни колеги ще ви помагат на всяка крачка по пътя към вашето професионално развитие. Ще изучите тайните на неврологията в приятна работна атмосфера, обградени от изключителни специалисти, които ще подхождат с търпение и разбиране към целия процес на специализацията ви.

Конкурсът ще се проведе в два етапа – подбор по документи и събеседване с избраните кандидати, а новият специализант в отделението по неврология на МБАЛ „Света София“ ще направи първата крачка към блестящата си кариера на 1-ви август 2019 г.

Не пропускайте тази рядка възможност да стане част от екипа на МБАЛ „Света София“! Изпратете автобиографията си на имейл: stefka160@abv.bg сега!