Хоспис „Света София“ – 24 часова висококвалифицирана медицинска грижа и емоционална подкрепа.

Хоспис „Света София“                                                                                                                                         Ръководител Катерина Димитрова

Предлага 24-часова висококвалифицирана медицинска грижа и емоционална подкрепа.

Екипът на „Света София“ Хоспис е мултидисциплинарен и се състои от лекари, медицински сестри, болногледачи и рехабилитатори, социален работник, които са  фокусирани върху облекчаването на страданията на пациентите.

Хосписът е разположен в сградата на Корпус 2 на МБАЛ „Света София“ и разполага с материална база от 28 стаи, напълно пригодени за нуждите на своите пациенти. По избор болните могат да бъдат настанени в стаи с по едно, две  и три  легла и да разчитат на непрекъсната медицинска грижа. Хосписът разполага и с две ВИП стаи.

Какви услуги предлагаме

Палиативна грижа за терминално, хронично болни и хора с увреждания, която цели облекчаване на симптомите на болестта, борба с болката, обездвижването, емоционалния и физически стрес.

Престой за долекуване при различни  медицински състояния. Пациентът е наблюдаван и е в контакт с лекуващия лекар до възстановяването му.

Престой  за извършване на  диагностични и терапевтични процедури. Пациентът се настанява за краткосрочен период  за изпълнение на назначените манипулации и вливания.

Престой за наблюдение и обгрижване.

 

Контакти и прием

Работно време – денонощно , 7 дни в седмицата.

Прием: от понеделник до петък 9:00 до 15:00 ч.

Ако желаете ваш близък да постъпи в хоспис „Света София” или да получите допълнителна информация за нас или услугите, които предлагаме, моля свържете се с някой от телефони: 02/ 8184 744 или 02/ 8184 745

 

Дори и да не сте сигурни дали вашия близък се нуждае от грижи и лечение в хоспис, ако се свържете с нас, с готовност ще ви консултираме за всичко, което ви интересува. Ако ни посетите, с удоволствие ще представим нашия хоспис и условията, които предлага.

 

Ценоразпис

 

Цената на престоя се определя на ден и зависи от състоянието на пациента и допълнителните услуги, които по желание са включени в договора. В прикачените файлове можете да се информирате за видовете услуги, тяхната цена, както и цената на консумативите. Хосписът не работи с НЗОК.

ценоразпис