Лекцията  “Захранване на бебето – различни стилове и идеи” в МБАЛ ”Света София” събра бъдещи, млади родители и бебета.

Навръх студентския празник МБАЛ ”Св. София” отново беше домакин на съвместната инициатива с Ла Лече Лига от Училище за кърмене ”Как да кърмя успешно бебето си?” Десислава Пеева, опитна майка и акредитиран Ла Лече Лига Лидер консултант разясни кога и с какво да започне захранването. 6 месечната Евелина наблюдаваше с интерес дискусията на която беше акцентирано, че това е подходящата възраст за захранване на бебето.

 

Сред дискутираните теми бяха още някои алтернативи на стандартните схеми на захранване, както и идеи как цялото семейство да се храни по-здравословно и балансирано. Събитието  е част от лекциите за кърмене организирани от Ла Лече Лига в Училище за кърмене “Как да кърмя успешно бебето си?”. МБАЛ ”Света София“ е домакин на ежемесечните лекции в подкрепа на кърмещите майки. Ако искате да научите повече за най-добрите практики при кърменето и да се чувствате уверени при всички ситуации, докато храните бебето си, побързайте да се запишете на телефоните на регистратурата  02 / 8184 600 или 02 / 8184 608.

 

Лекциите на Ла Лече Лига България, провеждани в МБАЛ “Св. София”, са напълно безплатни, но изискват предварително записване. Очакваме ви!