Препълнена зала и любопитна аудитория на лекцията „Раждане и кърмене“.

Огромен интерес към съвместната инициатива на МБАЛ ”Света София” и Ла Лече Лига в подкрепа на кърменето. Пълна зала с бъдещи майки, татковци и дори баба, на лекцията ” Раждане и кърмене. Едно добро начало”. Събитието се проведе на 10-ти ноември в МБАЛ ”Света София”. Симона Стоянова, опитна майка и Ла Лече Лига помощник за кърмене, акцентира върху подготовката  за раждане и кърмене, готовността на бебето за кърмене, контакта кожа до кожа, както и влиянието на родилните практики върху кърменето.

 

Бъдещите майки имаха възможност да зададат въпросите си, а след 2-часовата дискусията, неформалните разговори продължиха. Събитието  е част от лекциите за кърмене организирани от Ла Лече Лига в Училище за кърмене “Как да кърмя успешно бебето си?”. МБАЛ ”Света София“ е домакин на ежемесечните лекции в подкрепа на кърмещите майки.

 

 

 

Ако искате да научите повече за най-добрите практики при кърменето и да се чувствате уверени при всички ситуации, докато храните бебето си, побързайте да се запишете на телефоните на регистратурата  02 / 8184 600 или 02 / 8184 608. Лекциите на Ла Лече Лига България, провеждани в МБАЛ “Св. София”, са напълно безплатни.

Очаквайте следващата лекция през месец декември.