Огромен интерес към съвместната инициатива на МБАЛ ”Света София” и Ла Лече Лига в подкрепа на кърменето.

Лекцията  “Захранване на бебето – различни стилове и идеи”, която се проведе на 15-ти април в МБАЛ ”Света София”, събуди интерес в десетки участници. Пред  любопитните погледи на майки, татковци, бременни и няколко бебенца,  Симона Стоянова разясни кога и с какво да започне захранването.

Сред дискутираните теми бяха още някои алтернативи на стандартните схеми на захранване, както и идеи как цялото семейство да се храни по-здравословно и балансирано.

 

 

 

Събитието  е част от лекциите за кърмене организирани от Ла Лече Лига в Училище за кърмене “Как да кърмя успешно бебето си?”. МБАЛ ”Света София“ е домакин на ежемесечните лекции в подкрепа на кърмещите майки.

Очаквайте следващата лекция на 19 май, отново от 11 ч.

 

Ако искате да научите повече за най-добрите практики при кърменето и да се чувствате уверени при всички ситуации, докато храните бебето си, побързайте да се запишете на телефоните на регистратурата  02 / 8184 600 или 02 / 8184 608.

 

 

 

Лекциите на Ла Лече Лига България, провеждани в МБАЛ “Св. София”, са напълно безплатни, но изискват предварително записване. Очакваме ви!