Водна аеробика

Клуб по водна аеробика “Света София”

 

Сега е моментът да пробвате тази различна тренировка, която стяга мускулатурата, засилва издръжливостта и подобрява настроението. Водната аеробика е вид аеробика, която се изпълнява в басейн с дълбочина от 1,20 до 1,80 метра. Тренировките са не само забавни, те могат да бъдат толкова предизвикателни, колкото вие желаете.

Продължителността на заниманията по водна аеробика е един час, през който инструкторът ви превежда през серия от движения, на фона на приятна музика, която ви държи мотивирани.

Водната аеробика е предназначена за всяка възраст и пол. Тя едновременно тонизира тялото, увеличава притока на кислород и оформя цялото тяло. Чудесен избор е за хората, които обичат да тренират, но не могат да полагат особени физически усилия. Аеробиката във водна среда е особено подходяща за бременни жени, тъй като 80% от тежестта на тялото се поема от водата, т.е. упражненията не натоварват ставите и кръста. Този вид тренировки са предпочитани и от пациенти, възстановяващи се от различни травми.

 

Всяка тренировка включва:

–  Загрявка – подготовка на тялото за натоварването

– Същинска част – силови и кардио упражнения

– Разгрявка – стречинг

Комплексът от упражнения включва елементи от пилатеса, каланетиката, зумбата и някои бойни изкуства, изпълнявани в басейна на МБАЛ „Света София“.

 

ВАЖНО!!!

В момента не се провеждат тренировки.

График на тренировките

Понеделник20:00-21:00 часа
Вторник19:30-20:30 часа
Четвъртък19:30-20:30 часа
Петък19:30-20:30 часа

ЦЕНИ:

1 посещение – 11.00 лв.

11 посещения – 100.00 лв.